El gran disseny
El gran disseny

El gran disseny

Hawking, Stephen

Editorial:
Columna CAT
ISBN:
978-84-664-1338-1
Fins i tot abans d'aparèixer, aquest llibre ha estat precedit a tots els mitjans de comunicació d'una extraordinària polèmica sobre les seves conclusions: que tant el nostre univer... Más información
Materias:
Prosa: no ficción
Editorial:
Columna CAT
Traductor:
Jou Mirabent, David
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Encuadernación:
Cartoné
País de publicación :
España
Idioma de publicación :
Catalán
Idioma original :
Inglés
ISBN:
978-84-664-1338-1
EAN:
9788466413381
Dimensiones:
230 x 150 mm.
Peso:
664 gramos
Nº páginas:
208
Fecha publicación :
30-11-2010
Disponible en 0 librerías

Dónde encontrar "El gran disseny"

Stock en librería
Disponible en 2-3 Días

Disponible en 0 librerías

  Sinopsis

  Sinopsis de: "El gran disseny"

  Fins i tot abans d'aparèixer, aquest llibre ha estat precedit a tots els mitjans de comunicació d'una extraordinària polèmica sobre les seves conclusions: que tant el nostre univers com els altres molts universos possibles van sorgir del no-res, perquè la seva creació no requereix la intervenció de cap Déu o ésser sobrenatural, sinó que tots els universos procedeixen naturalment de les lleis físiques.Efectivament, aquest llibre de Stephen Hawking i Leonard Mlodinow sobre els descobriments i els progressos tècnics més recents ens presenta una nova imatge de l'univers, i del nostre lloc en ell, molt diferent de la tradicional i, fins i tot, de la imatge que el mateix Hawking ens havia proporcionat, ja fa més de vint anys, en el seu gran llibre Història del temps. Allà el gran físic ens explicava d'on procedia l'univers i cap on s'encaminava, però encara no podia donar resposta a importants preguntes: per què existeix l'univers?, per què hi ha alguna cosa en lloc del no-res?, per què existim nosaltres, els humans?, necessita l'univers un creador? En els últims anys, el desenvolupament de la teoria "M" (que en realitat és tota una família de teories enllaçades sobre física quàntica) i les recents observacions realitzades pels satèl·lits de la NASA, ens permeten ja enfrontar-nos a la pregunta fonamental: la Qüestió Última de la Vida, l'Univers i el Tot. Si aquesta teoria última és verificada per l'observació científica, haurem culminat una recerca que es remunta a fa més de tres mil anys: haurem trobat el Gran Disseny. 

  Más sobre

  Hawking, Stephen

  STEPHEN W. HAWKING (Oxford, 1942 - Cambridge, 2018) ocupó la cátedra Lucasiana de Matemáticas que en otro tiempo ocupó Newton en la Universidad de Cambridge, y fue condecorado con el Premio Príncipe de Asturias de la Concordia en 1989. Reconocido universalmente como uno de los más grandes físicos teóricos del mundo, el profesor Hawking ha escrito, pese a sus enormes limitaciones físicas, docenas de artículos que significan en conjunto una aportación a la ciencia que aún no somos capaces de evaluar adecuadamente. A su primera obra de divulgación, Historia del tiempo. Del big bang a los agujeros negros (Crítica, 1988) y El universo en una cáscara de nuez (Crítica, 2002), se le suman Brevísima historia del tiempo -escrita con Leonard Mlodinow- y las antologías A hombros de gigantes. Las grandes obras de la Física y la Astronomía (Crítica 2003), la edición ilustrada de esta última obra (Crítica 2004), Dios creó los números. Los descubrimientos matemáticos que cambiaron la Historia (Crítica 2006) y La gran ilusión. Las grandes obras de Albert Einstein (Crítica, 2008).
  Más títulos de Hawking, Stephen
  Los lectores opinan

  Valoraciones y comentarios

  No hay comentarios, sé el primero en comentar

  Añadir comentario