Paisatge, territori i societat a les terres de parla catalana
Paisatge, territori i societat a les terres de parla catalana

Paisatge, territori i societat a les terres de parla catalana

Actes del V Congrés de la CCEPC

Director de l'edició: Ignasi Cuadros i Vila

Editorial:
Cossetània Edicions
ISBN:
978-84-9791-293-8
Actualment el paisatge està assolint reconeixement com a objecte d'interès social, que es tradueix en iniciatives socials i polítiques que contribueixen a la seva millora i valorac... Más información
Editorial:
Cossetània Edicions
Colección:
Publicacions CCEPC
Encuadernación:
Tapa blanda o Bolsillo
País de publicación :
España
Idioma de publicación :
Catalán
ISBN:
978-84-9791-293-8
EAN:
9788497912938
Dimensiones:
297 x 170 mm.
Nº páginas:
464
Nº de ilustraciones:
115
Fecha publicación :
01-12-2006
Disponible en 0 librerías

Dónde encontrar "Paisatge, territori i societat a les terres de parla catalana"

Stock en librería
Disponible en 2-3 Días

Disponible en 0 librerías

  Sinopsis

  Sinopsis de: "Paisatge, territori i societat a les terres de parla catalana"

  Actualment el paisatge està assolint reconeixement com a objecte d'interès social, que es tradueix en iniciatives socials i polítiques que contribueixen a la seva millora i valoració com a patrimoni col·lectiu. L'objectiu del congrés va ser obrir el ventall d'aproximacions vers el paisatge, tant en l'eix dels àmbits científics i tècnics d'estudi, com en l'eix de les pràctiques professionals dels congressistes, per tal d'abastar la diversitat d'àmbits i escales existents. El congrés i aquestes actes s'adrecen tant al col·lectiu de membres i col·laboradors dels centres i instituts d'estudis, o d'associacions afins, com a tota la comunitat científica i tècnica organitzada al voltant de les universitats, altres institucions acadèmiques o altres activitats professionals.

  Más sobre

  Director de l'edició: Ignasi Cuadros i Vila

  Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana. El 6 de juny de 1992, a Vic, va constituir-se la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana. Actualment en formen part més de vuitanta centres de diversos indrets dels Països Catalans, des d'organismes dependents de diverses administracions públiques, fins a centres dinàmics, locals o comarcals. Des del primer moment es va proposar que unes de les funcions de la CCEPC havia de ser organitzar periòdicament congressos que permetessin aprofundir en determinades línies de recerca. L'any 1994, a Lleida, es va celebrar el primer: "Moviments socials i dinàmica associativa". El segon congrés, "Franquisme i transició democràtica a les terres de parla catalana", va tenir lloc a Palma l'any 1997. El tercer congrés es va celebrar a Barcelona l'any 2001 sota el títol "Fonts orals. La investigació a les terres de parla catalana". El 2004, la CCEPC va organit-zar el seu quart congrés "Església, societat i poder" a Vic els dies 20 i 21 de febrer. El cinquè congrés, "Paisatge, territori i societat", les actes del qual es recullen en aquesta publicació, es va celebrar a Maó els dies 14, 15 i 16 d'octubre de 2005.
  Más títulos de Director de l'edició: Ignasi Cuadros i Vila
  Los lectores opinan

  Valoraciones y comentarios

  No hay comentarios, sé el primero en comentar

  Añadir comentario
  También te puede interesar

  Libros relacionados