Obres de Ramon Lull, Edicio Original Feta En Vista Dels Millors y Mes Antichs Manuscrits... Volume 21
Obres de Ramon Lull, Edicio Original Feta En Vista Dels Millors y Mes Antichs Manuscrits... Volume 21

Obres de Ramon Lull, Edicio Original Feta En Vista Dels Millors y Mes Antichs Manuscrits... Volume 21

Llull, Ramón

ISBN:
978-1-314-72646-6
Unlike some other reproductions of classic texts (1) We have not used OCR(Optical Character Recognition), as this leads to bad quality books with introduced typos. (2) In books whe... Más información
Materias:
Encuadernación:
Tapa blanda o Bolsillo
Idioma de publicación :
Catalán
ISBN:
978-1-314-72646-6
EAN:
9781314726466
Dimensiones:
2290 x 1520 mm.
Peso:
586 gramos
Nº páginas:
440
Fecha publicación :
24-02-2020
Disponible en 0 librerías

Dónde encontrar "Obres de Ramon Lull, Edicio Original Feta En Vista Dels Millors y Mes Antichs Manuscrits... Volume 21"

Stock en librería
Disponible en 2-3 Días

Disponible en 0 librerías

  Sinopsis

  Sinopsis de: "Obres de Ramon Lull, Edicio Original Feta En Vista Dels Millors y Mes Antichs Manuscrits... Volume 21"

  Unlike some other reproductions of classic texts (1) We have not used OCR(Optical Character Recognition), as this leads to bad quality books with introduced typos. (2) In books where there are images such as portraits, maps, sketches etc We have endeavoured to keep the quality of these images, so they represent accurately the original artefact. Although occasionally there may be certain imperfections with these old texts, we feel they deserve to be made available for future generations to enjoy.

  Más sobre

  Llull, Ramón

  Ramon Llull (Palma de Mallorca, 1232/1233 - 1315/1316) va ser un rellevant escriptor, filòsof, místic, teòleg, professor i missioner mallorquí del segle XIII. La seva obra escrita és la més extensa produïda per un sol autor medieval, la redactà en català, occità, llatí i àrab. És considerat el primer autor literari rellevant en català i el primer autor medieval a fer servir una llengua romànica per transmetre coneixements filosòfics, teològics i místics. També fou el primer a escriure-hi novel·la moral, i un dels primers a fer-hi divulgació científica i tècnica. Ramon Llull fou un cortesà de vida mundana que patí una transformació religiosa als trenta anys, a partir de la qual dedicà la seva vida al proselitisme cristià, especialment entre els jueus i musulmans. La difusió del seu pensament la realitzà mitjançant l'escriptura, l'ensenyament, els viatges, la disputa amb autoritats teològiques, la petició a papes i reis o la fundació de centres de formació missionera. Llull creà un sistema filosòfic que denominà l'Art, que integrava en un tot coherent la religió, la filosofia, la ciència, la moral i l'ordre social, que havia de demostrar la superioritat del cristianisme i facilitar així la conversió dels practicants d'altres religions. A partir de Ramon Llull es va crear un corrent filosòfic i religiós de partidaris denominat lul·lisme. 
  Más títulos de Llull, Ramón
  Los lectores opinan

  Valoraciones y comentarios

  No hay comentarios, sé el primero en comentar

  Añadir comentario
  También te puede interesar

  Libros relacionados