La formació d'una identitat (edició il·lustrada)
La formació d'una identitat (edició il·lustrada)

La formació d'una identitat (edició il·lustrada)

Una història de Catalunya

Fontana Lázaro, Josep

Editorial:
Eumo Editorial SAU
ISBN:
978-84-9766-576-6
Després de l'extraordinària acollida que va tenir, entre els lectors i la crítica, la primera edició d'aquesta obra, es publica ara una nova edició, actualitzada, il·lustrada i enq... Más información
Editorial:
Eumo Editorial SAU
Colección:
Referències
Encuadernación:
Cartoné
País de publicación :
España
Idioma de publicación :
Catalán
ISBN:
978-84-9766-576-6
EAN:
9788497665766
Dimensiones:
230 x 150 mm.
Nº páginas:
512
Fecha publicación :
01-11-2016
Disponible en 2 librerías

Dónde encontrar "La formació d'una identitat (edició il·lustrada)"

Stock en librería
Disponible en 2-3 Días

Disponible en 2 librerías

  Sinopsis

  Sinopsis de: "La formació d'una identitat (edició il·lustrada)"

  Després de l'extraordinària acollida que va tenir, entre els lectors i la crítica, la primera edició d'aquesta obra, es publica ara una nova edició, actualitzada, il·lustrada i enquadernada en tapa dura. Per què els catalans som avui un poble amb un fort sentit d'identitat? D'on surt aquest sentiment de pertinença a un col·lectiu que comparteix llengua, cultura i unes formes d'entendre la societat i el món? Josep Fontana intenta seguir al llarg del temps, des del segle VIII fins a l'actualitat, el procés que ha acabat conformant aquesta identitat. «Defensar-se d'una subordinació que converteix en il·lusòria l'autonomia i que ens deixa indefensos en mans d'uns governs incompetents és no solament un dret, sinó una obligació» conclou l'autor, arran dels esdeveniments més recents.

  Más sobre

  Fontana Lázaro, Josep

  JOSEP FONTANA (Barcelona, 1931) ha estat catedràtic d'història contemporània a les universitats de València, l'Autònoma de Barcelona i la Pompeu Fabra. Deixeble de Pierre Vilar, Ferran Soldevila i Jaume Vicens Vives, ha introduït les escoles renovadores i el treball d'autors cabdals de la historiografia contemporània. Ha estudiat els models de transició de l'antic règim cap al capitalisme, la implantació del liberalisme a Espanya i Catalunya i, especialment, la formació del mercat peninsular al llarg del segle XIX. Les seves aportacions els darrers anys s'han centrat en la reflexió historiograficopolítica. L'últim títol publicat a Eumo Editorial ha estat _La formació d'una identitat_ (2014).
  Más títulos de Fontana Lázaro, Josep
  Los lectores opinan

  Valoraciones y comentarios

  No hay comentarios, sé el primero en comentar

  Añadir comentario