Judici a la justícia

Una radiografia de la situació actual de la justícia política a Espanya

Forn, Iu

Editorial:
Roca Editorial
ISBN:
978-84-18014-88-8
Sinopsis
Una radiografia de la situació actual de la justícia política a Espanya amb l'ajut de diversos experts, jutges, juristes, advocats, periodistes, polítics i afectats.Amb ells repass... Más información
978-84-18014-88-8 / Roca Editorial
6,99€
(6,72€ sin IVA)
Sinopsis

Sinopsis de: "Judici a la justícia"

Una radiografia de la situació actual de la justícia política a Espanya amb l'ajut de diversos experts, jutges, juristes, advocats, periodistes, polítics i afectats.

Amb ells repassarem com una part de la justícia -sobretot la cúpula-, una part dels cossos de seguretat i diversos mitjans de comunicació han organitzat un Estat paral·lel que actua, o bé retorçant la llei o directament al marge d'ella, per "castigar" tot tipus de dissidència, intentar resoldre a la seva manera conflictes que són polítics i retallar els drets civils i constitucionals del conjunt de la societat.

Serà una anàlisi de la realitat partint del cas Boye o com a l'advocat de Carles Puigdemont li cau un processament per un delicte de blanqueig de capitals que permet accedir a tots els seus aparells electrònics, i acabant en el sistema d'espionatge Pegasus, passant per les investigacions prospectives, les filtracions a la premsa de sumaris secrets o la publicació de converses privades que són en aquests sumaris i que no tenen res a veure amb els casos.

També analitzarem com aquesta manera d'actuar està afectant a nivell internacional el prestigi de la justícia espanyola, que repetidament és censurada i amonestada per diversos tribunals relacionats amb els drets humans.

Ficha Técnica

Más información

Materias:
Política y Gobierno
Editorial:
Roca Editorial
Encuadernación:
Libro electrónico
País de publicación :
España
Idioma de publicación :
Catalán
Idioma original :
Castellano
Autor:
Forn, Iu
ISBN:
978-84-18014-88-8
EAN:
9788418014888
Fecha publicación :
24-03-2022
Más sobre

Forn, Iu

L'Iu Forn es defineix com un ajuntalletres i un senyor de fer feines que es dedica a observar. En el primer cas ho és perquè la seva feina és agafar lletres i ajuntar-les intentant donar-li un sentit. I en el segon perquè ha fet feines diverses en diaris de papers i digitals i tota mena de ràdios i televisions, públiques i privades i perquè basa el seu treball en la observació. Vaja, que s’hi fixa molt perquè diu que vol entendre què passa al seu voltant per aprendre. I això és exactament el que intenta en aquest llibre. 
Más títulos de Forn, Iu
Los lectores opinan

Valoraciones y comentarios

No hay comentarios, sé el primero en comentar

Añadir comentario
¿No has encontrado lo que buscas?

Prueba con una nueva búsqueda