Entre el món i jo
Entre el món i jo

Entre el món i jo

Coates, Ta-Nehisi

Editorial:
Editorial Empúries
ISBN:
978-84-16367-78-8
Una profunda refl exió sobre què signifi ca ser negre als EUA: discriminació, desigualtatsocial, pèrdua de drets civils i activisme per combatre la injustícia. Aquesta carta neix a... Más información
Editorial:
Editorial Empúries
Traductor:
Caball Guerrero, Josefina
Colección:
BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES
Encuadernación:
Libro electrónico
País de publicación :
España
Idioma de publicación :
Catalán
Idioma original :
Inglés
ISBN:
978-84-16367-78-8
EAN:
9788416367788
Fecha publicación :
19-10-2016
Disponible en 0 librerías

Dónde encontrar "Entre el món i jo"

Disponible en 0 librerías

  Sinopsis

  Sinopsis de: "Entre el món i jo"

  Una profunda refl exió sobre què signifi ca ser negre als EUA: discriminació, desigualtatsocial, pèrdua de drets civils i activisme per combatre la injustícia. Aquesta carta neix arrande la mort d'un amic de l'autor, Prince Carmen Jones Jr., que va ser assassinat l'any 2000per un policia blanc.En aquest monòleg honest i profund, Coates exposa les injustícies que es cometen cadadia. L'autor, un periodista reputat als EUA, sent la necessitat d'ajudar el seu fi ll a entendreaquest món “bell i terrible” i a sobreviure-hi, que no oblidi el seu passat, quina ha estatla història, a què s'haurà d'enfrontar quan sigui gran… Coates posa en dubte els idealsdel seu país, uns ideals que han estat adoptats per tot occident i que ens hem fet nostres,parla de la història del racisme als EUA i de com tots aquells homes i dones que han estatesclavitzats, segregats, avui segueixen sent amenaçats i assassinats impunement. Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

  Más sobre

  Coates, Ta-Nehisi

  Ta-Nehisi Coates es editor en la revista The Atlantic, donde escribe artículos sobre cultura, política y temas sociales. Su laborperiodística ha sido premiada en varias ocasiones. Anteriormente, había trabajado en The Village Voice, Washington City Papery Time, y había colaborado con The New York Times Magazine, The Washington Post, The Washington Monthly y O Magazineentre otras publicaciones. Es autor del libro de memorias The Beautiful Struggle y de Entre el mundo y yo, ganador del NationalBook Award 2015 de no ficción y en la lista de más vendidos del The New York Times desde su publicación, además de serconsiderado «uno de los diez mejores libros del año» por las publicaciones más prestigiosas.
  Más títulos de Coates, Ta-Nehisi
  Los lectores opinan

  Valoraciones y comentarios

  No hay comentarios, sé el primero en comentar

  Añadir comentario
  También te puede interesar

  Libros relacionados