El pequeño dragón Coco da la vuelta al mundo

Autor/a: Siegner, Ingo
Traductor/a: Camps, Montserrat

Siegner, Ingo

Editorial:
La Galera, SAU
ISBN:
978-84-246-3137-6
Sinopsis
¡Óscar, el amigo de Coco, ha sido secuestrado! Nuestro pequeño dragón, por supuesto, decide liberarlo. Pero, ¿por dónde empezar? Por suerte, encuentra una carta con una pista que s... Más información
978-84-246-3137-6 / La Galera, SAU
16,95€
(16,30€ sin IVA)

Sinopsis

¡Óscar, el amigo de Coco, ha sido secuestrado! Nuestro pequeño dragón, por supuesto, decide liberarlo. Pero, ¿por dónde empezar? Por suerte, encuentra una carta con una pista que seguir. Ésta le llevará a Londres, y de allí a París, y a la China. Una aventura extra-grande que incluye, además, las verdaderas cartas con las pistas, reales, escritas a mano y con sus sobres.

Ficha Técnica

Materias:
Infantiles, Juveniles y didácticos
Editorial:
La Galera, SAU
Traductor/a: :
Camps, Montserrat
Colección:
El pequeño dragón Coco
Encuadernación:
Cartoné
País de publicación :
España
Idioma de publicación :
Castellano
Idioma original :
Alemán
Autor/a: :
Siegner, Ingo
ISBN:
978-84-246-3137-6
EAN:
9788424631376
Dimensiones:
275 x 215 mm.
Peso:
636 gramos
Nº páginas:
72
Fecha publicación :
21-10-2010
Más sobre el autor

Siegner, Ingo


Más títulos de Siegner, Ingo
Más sobre el traductor

Camps, Montserrat

Lloc de naixement: Cervelló Nom i cognoms: Montserrat Camps i Mundó Titulació acadèmica: mestra i llicenciada en filologia catalana Lloc de treball: IES El Pedró de l'Escala Actualment viu a Colomers, Baix Empordà. Obres publicades: Des de 1969 ha publicat diversos llibres de llengua catalana (EGB i Educació Primiària) EL LLOP BABAU I EL VESTIT NOU DE L'EMPERADOR (contes en rodolins, EL MÓN PER UN FORAT. Informe i proposta de reestructuració de les escoles i internats de les Llars Anna G. de Mundet. Traducció i adaptació de FORMAR INFANTS PRODUCTORS DE TEXTOS, L'ENSENYAMENT DE L'ORTOGRAFIA. Aspectes a destacar: Començà la seva trajectòria professional el 1961 a l'escola Costa i Llobera, on va fer de mestra a Primària. El 1968 va iniciar l'Escola Lavínia amb un grup de pares i mestres; hi va fer de mestra i directora durant 12 anys. El 1976 va participar en la creació del primer programa infantil en català de TVE, TERRA D'ESCUDELLA. Va participar en la creació de la revista CUADERNOS DE PEDAGOGÍA. Va ser professora de Didàctica de reciclatge de Català per als ICE de la UB i de la UAB. Va treballar a les Llars Mundet com a Coordinadora dels serveis escolars. Va treballar durant 5 anys a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet com a tècnic d'educació i cap de serveis d'ensenyament. Després de passar per diversos instituts de BUP, va treballar durant quatre cursos amb l'equip que duia endavant l'experiència de reforma a l'IES Badalona 9. L'any 1996 va iniciar l'IES Olivar Gran de Figueres. En aquests moments treballa com a professora de català a secundària a l'IES El Pedró de l'Escala. Des del 1999 és regidora de cultura i lleure de Colomers (Baix Empordà).
Más títulos de Camps, Montserrat

Los lectores opinan

No hay comentarios, sé el primero en comentar

¿No has encontrado lo que buscas?

Prueba con una nueva búsqueda