Comentari al llibre segon del Codi civil de Catalunya. Família i relacions convivencials d'ajuda mútua.
Comentari al llibre segon del Codi civil de Catalunya. Família i relacions convivencials d'ajuda mútua.

Comentari al llibre segon del Codi civil de Catalunya. Família i relacions convivencials d'ajuda mútua.

Família i relacions convivencials d ajuda mútua

Egea Fernández, Joan / Ferrer Riba, José

Editorial:
Atelier Libros
ISBN:
978-84-15690-47-4
La Llei 25/2010, del 29 de juliol, va aprovar el llibre segon del Codi civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família. El llibre segon, dividit en quatre títols, va incorpor... Más información
Materias:
Derecho civil
Editorial:
Atelier Libros
Colección:
Grantes tratados
Encuadernación:
Cartoné
País de publicación :
España
Idioma de publicación :
Catalán
Idioma original :
Español
ISBN:
978-84-15690-47-4
EAN:
9788415690474
Dimensiones:
240 x 170 mm.
Nº páginas:
1156
Fecha publicación :
16-06-2014
100,00€
(96,15€ sin IVA)
Comprar Reservar y recoge en tu librería preferida
Disponible en 10 librerías

Dónde encontrar "Comentari al llibre segon del Codi civil de Catalunya. Família i relacions convivencials d'ajuda mútua."

Stock en librería
Disponible en 2-3 Días

Disponible en 10 librerías

  Sinopsis

  Sinopsis de: "Comentari al llibre segon del Codi civil de Catalunya. Família i relacions convivencials d'ajuda mútua."

  La Llei 25/2010, del 29 de juliol, va aprovar el llibre segon del Codi civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família. El llibre segon, dividit en quatre títols, va incorporar al Codi civil el conjunt de les normes que integren el dret de la persona (títols I i II) i el dret de família (títols III i IV). El volum que ara presentem conté un comentari de tots els articles dels títols III i IV, relatius a la família i a les relacions convivencials d’ajuda mútua, que combina l’anàlisi exegètica i dogmàtica amb la perspectiva pràctica que proporciona la jurisprudència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de les Audiències catalanes. Entre les disposicions del dret de família comentades en aquest llibre destaquen per la seva novetat o per la seva substancial refacció del dret anterior el règim dels pactes o contractes matrimonials, i particularment dels atorgats en previsió d’una futura ruptura matrimonial; el nou règim de la compensació per treball en el règim de separació de béns; els efectes de la crisi matrimonial respecte dels fills i entre els cònjuges, incloent tot el referent a l’exercici de la guarda dels fills, els plans de parentalitat, la prestació compensatòria i l’atribució de l’ús de l’habitatge familiar, i la nova regulació de la convivència estable en parella. Aquests comentaris han estat elaborats per més de quaranta autors amb experiència contrastada en el dret de família, la major part dels quals professors universitaris, però també advocats, notaris, registradors i magistrats dels principals tribunals de Catalunya. Després de més de tres anys de vigència de la Llei 25/2010, aquest volum dóna compte de les pautes que segueixen els operadors jurídics del país per a la seva aplicació i dels criteris interpretatius desenvolupats pels tribunals catalans. Això el fa útil no només per al estudiosos del dret civil català sinó també per als professionals que apliquen quotidianament les normes del llibre segon en tots els conflictes de naturalesa familiar.

  Más sobre

  Egea Fernández, Joan / Ferrer Riba, José

  Información sobre el autor no disponible


  Más títulos de Egea Fernández, Joan / Ferrer Riba, José
  Los lectores opinan

  Valoraciones y comentarios

  No hay comentarios, sé el primero en comentar

  Añadir comentario