Bloc d'estiu 6è. Estiueja amb Barcanova

Autor/a: Murillo, Núria
Ilustrador/a: Sardà, Òscar

Murillo, Núria / Sardà, Òscar

Editorial:
BARCANOVA
ISBN:
978-84-489-4040-9
Sinopsis
Acompanya en Roc en un viatge que et farà conèixer nous llocs... Més de 100 activitats de treball competencial en cada bloc, per repassar les matèries del curs sense avorrir-te.... Más información
978-84-489-4040-9 / BARCANOVA
9,90€
(9,52€ sin IVA)

Sinopsis

Acompanya en Roc en un viatge que et farà conèixer nous llocs... Més de 100 activitats de treball competencial en cada bloc, per repassar les matèries del curs sense avorrir-te. Un bloc molt pràctic per viajar per Austràlia amb en Roc Tempesta.

Ficha Técnica

Materias:
MATERIAL DIDÁCTICO | Educación Primaria | Edad de interés: a partir de 11 años
Editorial:
BARCANOVA
Colección:
Estiueja amb Barcanova
Encuadernación:
Espiral
País de publicación :
España
Idioma de publicación :
Catalán
Idioma original :
Castellano
Autor/a: :
Murillo, Núria
Ilustrador/a: :
Sardà, Òscar
ISBN:
978-84-489-4040-9
EAN:
9788448940409
Dimensiones:
225 x 150 mm.
Peso:
252 gramos
Nº páginas:
128
Fecha publicación :
10-04-2017
Material enseñanza:
Tipo material enseñanza:
Cuaderno de vacaciones
Más sobre el autor

Murillo, Núria

Lloc de naixement: Barcelona, 1975 Titulació acadèmica: Mestra d'Educació Especial i Llicenciada en Psicopedagogia. Lloc de treball: Cap d'estudis de les etapes d'Infantil i Primària a una escola de Granollers.
Más títulos de Murillo, Núria
Más sobre el ilustrador

Sardà, Òscar

L'Òscar Sardà és un il·lustrador, dibuixant de còmic infantil i creador publicitari. En els seus inicis es va dedicar al còmic humorístic per a adults. Des de l'any 1985 fins al 1994 va fer diferents estampats per a empreses del sector tèxtil de la comarca del Maresme. Durant aquest període, va publicar a la revista Tot Mataró un seguit de tires humorístiques: La colla Russa, que narraven les peripècies d'uns nens russos de la Perestroika. Aquests personatges que també van aparèixer en diferents col·leccions tèxtils. L'any 1994 va començar la seva tasca com a il·lustrador publicitari a l'estudi de disseny Layouts Art Dos, on va crear les mascotes Tot i Buma per a la firma de roba infantil Prenatal. Els darrers anys ha centrat la seva creació en l'àmbit editorial. És el és l'autor i il·lustrador de les aventures del follet Oriol, un personatge entranyable, molt estimat pels lectors i les lectores i d'en Roc Tempesta, un intrèpid explorador capaç d'afrontar les aventures més perilloses. Actualment compagina la seva feina com a il·lustrador amb tallers d'il·lustració i conta contes.
Más títulos de Sardà, Òscar

Los lectores opinan

No hay comentarios, sé el primero en comentar

¿No has encontrado lo que buscas?

Prueba con una nueva búsqueda